Mesaje de Sf Vasile Pagina 1

 
 
Fie ca adierea vantului lin al acestei zile frumoase de iarna sa te mangie cu mirosul imbietor al bucatelor alese iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirilor marete! La Multi Ani Vasile!


Fie ca fiecare raza de soare care ajunge la tine sa-ti aduca succes, fericire si prosperitate! La multi ani!


Bucuria lumii toata
Zi de zi-n usa sa-ti bata
Bunul Dumnezeu sa-ti dea
Tot ce iti doresti si ai vrea!


Toate gandurile mele sunt la tine Vasile! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La Multi Ani!


Sper ca sarbatoarea Sfantului Vasile sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!


Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!


Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La Multi Ani!


La multi ani! Sfantul Vasile sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi!


Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani dragul meu Vasile!


De ziua ce-ti surade-n prag
Si-i porti frumosul nume
Eu iti doresc tot ce-i mai drag
Si mai frumos pe lume!
La multi ani Vasileee!


Vasile


Cu simple cuvinte
Iti urez fierbinte
Multi ani inainte!
Ani cu cer senin si noroc deplin
Ani cu porti deschise
Pentru nenumaratele tale vise!
LA MULTI ANI!


Un gand bun si-o sarutare
Azi la ceas de-aniversare
Sfantul Vasile sa te ocroteasca
Visele sa ti se-mplineasca!
La multi ani!


Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine.


Iti urez ca ziua ta sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in lumea sa gasesti numai fericire! La multi ani!


Fie ca din aceasta zi Sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Iti doresc multa sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca! La multi ani!


Visele si sperantele de azi sa devina realitate, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La Multi Ani Vasile!


Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Vasile cat mai frumoasa!


La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta Vasile!


De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!