Mesaje de Dragoste Pagina 1

 
 
Eu sunt o fereastra deschisa
Pentru zborul viselor noastre
Te iubesc pana la Doamne Doamne si-napoi
De-un infinit de ori
O lume in care ne iubim
Si tu ma stii, ma ai, ma vrei
Iar eu te privesc si nu imi ajunge
Te tin si nu ma satur
Te am si te mai vreau


"Ne iubim ca doua bete de chibrituri. Nu vorbim, ci ne aprindem. Nu ne sarutam, ci provocam
Daca sarutarile ar fi apa, ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca iubirea ar fi viata, ti-as da viata mea.


Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie, cerul plangea pt ca pierduse cel mai frumos inger!


M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!


Ma trezesc cu tine-n gand si adorm la chipul tau visind dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca tu esti dragostea.


O scoica de aur este inima mea, perla iubiri eterne se afla in ea, daca scoica se sparge de stancile reci perla iubirii ramane pe veci.


Cand un strop de ploaie va atinge gura ta, sa stii ca este o sarutare trimisa din partea mea.


I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine!


Atunci cand iti este dor de cineva, de fiecare data cand de gandesti la acea persoana inima ta este ca si sfarmata in bucati si in acele momente, un simplu "Salut" poate readuce bucatile laolalta.


Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.


As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange.


Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.


Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...


Acum cand eu te iubesc din suflet, te rog nu spune NU, doar pentru tine mai traiesc, te rog iubeste-ma si tu!


Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul pentru 1000 de vieti.


Iubesc trei lucruri pe lumea aceasta: Soarele, Luna si pe Tine. Soarele este iubitul meu ziua, Luna ma alina noaptea si pe tine am sa te iubesc pentru totdeauna.


Sunt sase miliarde de oameni in lumea aceasta frumoasa. Nu stiu de ce-ti dau mesaje de dragoste tocmai tie..poate pentru ca 5.999.999.999...de oameni nu te pot inlocui...


Departe esti de mine si nu te mai zaresc, departe ori aproape..eu tot te mai iubesc