Mesaje de Anul Nou Pagina 1

 
 
Ai grija ce iti doresti astazi pentru ca am vorbit ca in 2014 sa ti se implineasca toate dorintele! Gandeste-te repede la toate lucrurile bune pe care vrei sa le primesti in dar de Anul Nou!


Astazi scapam de anul ce a trecut. Sper sa ai parte de 365 de zile fericite si norocoase in 2014!


Anul acesta imi doresc sa fii un colectionar de vise implinite si clipe fericite! La multi ani!


Aho Aho, e Anul nou,
Si gaina-i fara ou,
Si cucosu


Un An Nou mai fericit,
Cu de toate garnisit.
Sanatate si iubire
Si cu multa fericire!


Viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!


Vine un uragan de fericire, dragoste si liniste cu urarea ca anul 2011 sa-ti aduca toate aceste lucruri.


Imi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti sa mi-l dai pentru ca nu puteai sa imi faci decat unul singur, sa petreci prima secunda din Anul Nou alaturi de mine. La multi ani!


In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!


Eu iti doresc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadou! La multi ani!


Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!


Invata sa te bucuri de sarbatorile de iarna, nu lasa sa treaca nevazute pe langa tine. La multi ani!


Te-ai gandit unde petreci Revelionul? Sa nu uiti sa iei cu tine: voia buna, lumina in gand si veselia de alta data!


Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!


Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!


De Anul Nou ne imbracam in mod special, gatim in mod special, petrecem in mod special. Toti ne dorim sa fim mai speciali in anul care vine.


Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!


Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!


A mai trecut un an ... Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit. Sarbatori Fericite!


Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!