Mesaje de 1 si 8 Martie Pagina 1

 
 
Draga mama, De ziua mamicilor eu iti urez multa sanatate si sa te bucuri de toti cei ce te inconjoara!


Sa fii sanatoasa si o pofta permanenta de o retrezire la viata,o vesnica reinoire de forte si bucuria de a trai.
Asa sa fie, iti doresc cu drag


Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!


Mama - cel dintai cuv


Fie ca cerul senin si florile primaverii sa-ti
Fie ca toate


Daca vezi ca soarele-ti r


O primavara calda, dragoste nebuna, lumina


Azi uita cine esti ?i trezeste-te la via?a o data cu natura. Fii un fluture zglobiu ?i a?eaza-te pe prima floare a purita?ii. Ziua sa-?i fie mai senina ca infinitul. La mul?i ani, floare a primaverii!


Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!


Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos!


La multi ani scumpa mea mamica! Iti doresc multa sanatate, fericire, impliniri si multa putere pentru a trece peste toate greutatile la care viata ne-a supus.


Mama ne iarta toate greselile, chiar si pe acelea pe care nu le-am facut.


Iti multumesc mama. Tu esti ingerul meu pazitor, umbrela mea atunci cand ploua, haina ce ma apara de frigul dinauntrul meu si din afara. La multi ani, mama!