Ultimele adaugate (475 - Mesaje) Pagina 23

 
 
Sarbatori Fericite si un brad cat mai frumos, sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece peSarbatori Fericite si un brad cat mai frumos, sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos jos

Iti dau acest mesaj cu urari de Sarbatori Fericite, sa ai de toate pe masa, sa vina Mos Craciun si sa-ti aduca Fericirea-n casa

Fie ca un mesaj despre sarbatori pe care-l primesti sa insemne cate un cadou, binecuv

Zboara acest mesaj de sarbatori ca o pasere maiastra, fie ca linistea, caldura si bucuria sa umple sarbatorile dumneavoastra

Viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

Vine un uragan de fericire, dragoste si liniste cu urarea ca anul 2011 sa-ti aduca toate aceste lucruri.

Imi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti sa mi-l dai pentru ca nu puteai sa imi faci decat unul singur, sa petreci prima secunda din Anul Nou alaturi de mine. La multi ani!

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

Eu iti doresc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadou! La multi ani!

Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

Invata sa te bucuri de sarbatorile de iarna, nu lasa sa treaca nevazute pe langa tine. La multi ani!

Te-ai gandit unde petreci Revelionul? Sa nu uiti sa iei cu tine: voia buna, lumina in gand si veselia de alta data!

Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!

Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

De Anul Nou ne imbracam in mod special, gatim in mod special, petrecem in mod special. Toti ne dorim sa fim mai speciali in anul care vine.

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!

A mai trecut un an ... Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit. Sarbatori Fericite!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!

In anul ce vine, sa ai un drum al tau, propriu, pe care sa mergi cu pasi linistiti, dar nu scartaiti, cu fruntea ridicata, cu umerii drepti, sa nu te lasi ispitit de carari ce te ratacesc, iar faptele savarsite cu pricepere, cu cinste, cu demnitate sa-ti dea macar o crenguta pentru incununarea vietii tale!